Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Bouwdroging en droging na waterschade

FLH Bouwdroging is gespecialiseerd in bouwdroging en droging na waterschade. Wij staan in voor het volledige droogproces: van levering tot ingebruikname van onze toestellen, tot opvolging via vochtmetingen.

De professionele vochtmetingen voeren we volledig gratis uit. We willen namelijk zelf voortdurend evalueren en bijsturen waar nodig.

Om elk vocht- of waterprobleem doelgericht te kunnen aanpakken, werkt FLH Bouwdroging met verschillende types bouwdrogers en ventilatoren, afkomstig van 2 marktleiders in de sector: Corroventa en Dryfast. Afhankelijk van de situatie zetten wij de toestellen in die wij geschikt achten voor het bouwdrogen van nieuwbouw- of renovatiewerken of voor het drogen na waterschade.

Lees meer over Corroventa.
Lees meer over Dryfast.

Frank Lust

Frank Lust

Zaakvoerder

Expert inzake bouwdrogen en drogen na waterschade met 15 jaar ervaring in het vak.

Steeds tot uw dienst : 0476 63 52 17

Innovatie als hoeksteen

Sinds hun ontstaan vernieuwt en onderzoekt Corroventa zonder ophouden. Zo blijven ze nummer één op de markt. Geen enkel ander merk biedt toestellen aan van dergelijke kwaliteit.

Onze keuze voor Corroventa als leverancier is dan ook niet meer dan logisch.

Corroventa

Dryfast

De hoogste ontvochtigingscapaciteit!

De Dryfast bouwdrogers zijn onvergelijkbaar in ontvochtigingscapaciteit, vooral bij lagere temperaturen. Ze onderscheiden zich ook door de zeer robuuste constructie, de eenvoudige service en de lange levensduur onder de zwaarste omstandigheden op werven.

 

Dryfast  DF800