Drogen na waterschade

Elke situatie is anders, wij hebben de knowhow en de beste toestellen om elk probleem op te lossen. Op basis van specifieke criteria kiezen we de juiste, gespecialiseerde techniek: 

  • Situatie
  • Omvang van de schade
  • Te drogen materialen
  • Eisen qua droogtijd, geluidsniveau, energieverbruik…  
  • Bereikbaarheid van de werf

Met FLH haalt u echte experts in huis. Zo letten we er steeds op dat de luchtvochtigheid niet te laag zakt. Op die manier vermijden we extra schade aan bijvoorbeeld schrijnwerk, meubilair…

Drogen na fabrieksbrand

Na een brand is het enorm belangrijk dat er meteen begonnen wordt met drogen. Zo voorkomen we dat machines versneld gaan roesten en onbruikbaar worden.

Unieke methodes

Enkel bij ons vindt u zo’n uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde droogtechnieken, die anderen niet eens aanbieden bij gebrek aan materiaal of kennis. Het vacuümdrogen is zo’n unieke methode, zeer efficiënt voor het drogen van gelaagde vloerconstructies (zoals zwevende vloeren). Ook drogen met geforceerde lucht, drogen van balklagen en aanbrengen van kunststoffolie, zijn technieken die enkel wij uitvoeren.

Geavanceerde vochtmeting

We voeren gratis vochtmetingen uit met gespecialiseerde meettoestellen. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld ook in de wand gaan meten om precies te bepalen waar het vocht zich bevindt.