blog classic image
woensdag 20 september 2017

Uw droogproces perfect onder controle

Uw droogproces perfect onder controle dankzij Supervision!

Met het Supervision systeem wordt het volledige droogproces automatisch en op afstand gecontroleerd en aangestuurd via de computer, tablet of smartphone. Supervision is dé oplossing voor een efficiënt, makkelijk, milieuvriendelijk en kostenbesparend droogproces!

Optimaal droogresultaat – alle parameters onder controle

Vanaf de Supervisionapplicatie kunnen alle parameters die een invloed hebben op uw droogproces, zoals luchtvochtigheid en temperatuur, ten allen tijde bijgesteld worden. De temperatuur wordt dan op afstand verhoogd (of verlaagd) en ook de ventilatie kan worden aangepast. Zo wordt het mogelijk om het droogproces optimaal te laten verlopen. Het droogproces kan bovendien op het juiste moment afgesloten worden, waardoor u overbodige kosten en energieverspilling vermijdt.

Rapportering op maat

Het Supervision systeem bestaat uit een toestel dat op uw droogmachine geïnstalleerd wordt en een applicatie op de computer, tablet en/of smartphone. Via de GSM-gateway, die met een magneet op het apparaat bevestigd is, worden de omgevingsparameters bijgehouden en zijn ze op elk moment van dag en nacht beschikbaar.

Vanuit Supervision wordt het heel gemakkelijk om een rapport met de stand van zaken te genereren. Zo krijgt u een gedetailleerd en duidelijk overzicht van het volledige droogproces. Op basis van dit rapport kunnen de instellingen op het toestel zelf op afstand aangepast worden om een optimale droging te garanderen. In geval van droging bij waterschade kunnen op vraag van verzekeraars en experten aangepaste rapporten aangemaakt en geëxporteerd worden.

Opvolging op afstand

Doordat alle parameters op afstand via de PC, tablet en smartphone op te volgen en bij te sturen zijn, bespaart u heel wat tijd en geld.

Om het droogproces goed te laten verlopen, moet de installateur van uw droger immers regelmatig komen kijken of de machine nog werkt en goed afgesteld is.  Dankzij de opvolging-op-afstand van het Supervision systeem hoeft hij niet altijd heen en weer naar uw woning of bouwwerf te rijden om de parameters te bekijken en bij te stellen.

Bovendien kunnen onverwachte problemen, zoals een stroomonderbreking, een uitgetrokken stekker of een deur die is blijven openstaan snel opgemerkt en aangepakt worden.

Energiezuinig verbruik

Door Supervision te installeren op het Corroventa-droogtoestel, dat sowieso al uiterst energiezuinig is, kan u het energieverbruik nog verder terugdringen.

De parameters voor uw droogproces kunnen immers optimaal afgesteld worden zodat geen nodeloze energie verloren gaat. Ook kan het droogproces op het juiste moment afgerond worden. Dat betekent niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Kortom, Supervision is op alle vlak een meerwaarde! Laat uw droogproces perfect opvolgen en bijsturen en geniet in de kortst mogelijke tijd van droge ruimtes.

Meer weten over Supervision? Aarzel niet om ons te contacteren:

T: 0476 63 52 17

contact@flh-dryingsolutions.be